Sunday 1 November 2015

Noriu Pasidalinti nauju savo atradimu - mums, visoms, nuolat skubancioms mamoms. Kaip nedaug investavus galima atgaivinti oda miegant! Taip, miegant;)
Tikriausiai visoms buna tokiu akimirkų, kai norisi sustabdyti laiką ar bent ismesti visus veidrodžius is namų??:)) Ilgą laiką vis galvojau, kad reikia daugiau dėmesio skirti sau ir savo odai. Taip atradau Dr.Hauchka ''Renewing night conditioner'' ampules nakciai.
Nakties metu drekinimo odai nereikia. Kodėl? Saulei nusileidus mūsų oda biologiskai uzprogramuota nakties funkcijoms - odos ląstelių atsinaujinimui ir valymuisi, natūralių aliejų gamybai. Jeigu jūs naudojate aliejinius ar riebius naktinius kremus - tai gali trukdyti jūsų odos atsinaujinimui. Kremas neleis '' dirbti'' ir atsinaujinti veido odai. Jei tai vyksta kiekvieną naktį, oda tampa''tingi'' ir visas darbas atitenka kremams. Gera žinia ta, kad nustojus odą tepti riebiais kremais, oda šį darbą atlieka pati.
Šios ampulės rūpinasi jūsų oda visą naktį ir tinka visiems odos tipams: sausą odą paskatina natūralių aliejų gamybai, jautrią odą nuramina, riebią odą subalansuoja ir nuramina.
Ampulę naudoti reikia vakare ant nuvalyto veido. Jokio kremo tepti daugiau nereikia. Ampulės skystį su pirštais įmasažuojam į odą. Ryte mano oda tikrai atrodė geriau: lygi,jaunesnė, švytinti, jokių paraudimų. Gamintojai siūlo sunaudoti po 28 ampules (oda atsinaujina per 28 dienas) 3 kartus i metus. Man jau po 4 ampulių tikrai matėsi rezultas ( matėsi ir po 1), todel paskubėkit pirkti, kol visko neišpirkau:D
Kaina: perkant visą pakuotę išeina daug brangiau. Visos pakuotės kaina 27 eurai ( 10 vienetų), perkant vienetais kaina yra 2 eurai.
As tikrai jas naudosiu ir žiurėsim koks rezultas bus po 28;) Gal manęs neatpazinsit gatvej:D
Jei išbandysit ar jau esate jas naudoję, pasidalinkite savo atsiliepimais;)

No comments:

Post a Comment