Monday 23 November 2015

Sveiki,  tikiuosi nuostabiai pailsejot si salta savaitgali. Orai musu nelepina, bet mes galime palepinti ir pasirupinti savo veido oda. labai paprasta!
Trumpai papasakosiu apie mano lentyneleje nauja ODA produkta: ODA Hyaluronic Acid Serum.Tai intensyvaus drekinimo priemone, skirta sausai, jautriai, plonai, rauksliu turinciai veido odai. Isskirtineje serumo sudetyje esanciosstambios ir smulkios molekulines mases Hialurono rugstys drekina oda, suteikia jai stangrumo, elastingumo bei skatina kolageno ir elastino sinteze.

  Naudoju si seruma vakarais, nusiprausus veida ( del geresniu rezultatu galima naudoti ODA aktyvuju prausikli), tepu and veido, kaklo ir dekolte odos. Serumas isigeria lengvai ir greitai, nera lipnumo jausmo. Oda atrodo ir jauciasi nuostabiai!
Toliau naudosiu ir ,tikiuosi,  labai geru rezultatu!
Taip pat naudoju ir Oda stangrinamaji krema su pieno rugstimi. Kremas patinka , todel, kad nesuteikia odai riebaus blizgesio, greitai isigeria, oda atrodo graziai, padrekinta, svelni, nera sausumo jausmo. Kremo pakuote grazi ir patogi, yra mazas ''saukstelis'' kremui paimti is indelio.
Panaudojusi siuos produktus ilgiau   parasysiu, ar patiko , kokie rezultatai.  Tikiuosiu paciu geriausiu!

No comments:

Post a Comment